Vagn för Mieles diskdesinfektorer

Remedas beskickningsvagn för Mieles diskdesinfektorer är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral. Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd.

 

Vagnen är utrustad med elektrisk lyfanordning för höjdreglering. Batteri och elektronik är monterat i en sluten plastkapsling. För att anpassa till diskdesinfektorens höjd, kan max höjden på vagnen justeras. Manöverknappar, samt anslutning för batteriladdare, är monterade på vagnens handtag. Handtaget är monterat på vagnens underdel, och stannar kvar i normal höjd när vagnens höjd regleras.

 

Systemet med lyftpelare samt att all kabeldragning är dold i rörstativet, gör att vagnen är mycket lätt att städa och därmed lämplig för sjukhusmiljö.

 

Stativet är tillverkat av slipade rostfria profilrör, Hjul 4st länkhjul med diameter 150mm, varav 2 st med broms, och 2st med riktningsspärr.

 

Överdelen är utformad för transport av hyllställningar. För att underlätta vid dockning till diskdesinfektoren är överdelen försedd med instyrning och låsning.

Lyftvagn - 130 04

Vagn - 120 80

Ref. nr. Lyfthöjd
130 04-01      670 - 1470 mm

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ref. nr. Lastyta Höjdreglering
120 80-01      642 x 792 mm      584 - 884 mm