Vagnar för autoklaver och diskdesinfektorer.

Transportvagn


Remedas transportvagn är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral. Vagnens höjd kan regleras så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd.

 

 

Beskickningsvagn 6x6

 

Remedas beskickningsvagn är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral. Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd

Diskvagn (Miele)

 

Remedas beskickningsvagn för Mieles diskdesinfektorer är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral. Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd.

Beskickningsvagn 4x4

 

Remedas beskickningsvagn är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral. Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan skeii i I normal arbetshöjd. Vagnen lämpar sig för en autoklav med en dörröppning på ca 460 x 460.

Korgmatare

 

Remeda korgmatare är utformad för att underlätta i och urlastning av korgar i en autoklav. den är utformad för att använda tillsammans med Remeda beskicknings vagn.

 

 

Diskvagn (Getinge)

 

Remedas beskickningsvagn för Getinges diskdesinfektorer är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral. Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd.